(单词翻译:单击)
短文试题
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13.
A.A large number of consumers.
B.An industry revolution.
C.A large supply of things to sell.
D.A highly civilized society.
14.
A.Newspapers and periodicals.
B.Pictures on the sides of buildings.
C.Paper pamphlets free of charge.
D.Simple signs on shop doors.
15.
A.There was a lack of news while the ads were current and local.
B.The news was current and local but the ads were mostly about distant Europe.
C.There weren't many people advertising on newspapers.
D.Newspapers can make a lot of profit by placing advertisements.
短文文本
Passage Two
Let's turn our focus now to advertising. We all know what an advertisement is. It's essentially a message that announces something for sale. Now (13) there is an important precondition that must exist before you have advertising, and that's a large supply of consumer goods, that is, things to sell. You see in a place where the demand for a product is greater than the supply, there is no need to advertise.
(14) Now the earliest forms of advertising going back many hundreds of years with a simple sign over shop doors that told you whether the shop was a bakery, a butcher shop or what have you. Then with the advent of printing press, advertising increased substantially. Ads for products like coffee, tea and chocolate appeared in newspapers and other periodicals, as well as on the sides of building.
In the American colonies, advertising and communications media like newspapers and pamphlets became a major factor in marketing goods and services. By modem standards, these early advertisements were quite small and subdued, not as splashy, whole page spread of today. Still some of them appeared on the front pages of newspapers (15) probably because the news often consisted of less than fresh reports from distant Europe while the ads were current and local.
Advertising really came and became an essential part of doing business during the industrial revolution. Suddenly there was a much greater supply of things to sell. And as we said earlier, that is the driving force behind advertising. People's attention had to be drawn to the new product. Let's take a look at some of the advertisements from that time.
13. What does the speaker say is an important precondition for advertising?
14. According to the speaker, what was the first advertisement?
15. Why did early advertisements still appear on the front pages of newspapers?
文章二
现在我们来关注一下广告。我们都知道广告是什么。广告就是宣传待售商品的信息。因此,广告存在就有了一个重要的前提。那就是大量的消费品,也就是需要被销售的产品。产品供大于求时是不需要广告的。
广告的最初形态可以追溯到好几百年前。那时的广告就是简单地在商店门上贴一个标识,它告诉人们这是一家蛋糕店、肉店等等。随着印刷机的出现,广告业得到了飞速地扩张。产品广告,包括咖啡、茶和巧克力,出现在报纸和其他刊物上,还有的贴在了建筑物的墙壁上。
美洲殖民地时期,诸如报纸、宣传单等的广告及通信媒体成为了推销商品和服务的重要途径。以现在的标准来看早期的广告,我们会发现早期的广告既小又受抑制,不比今天的那些引人注目的、整页的广告。有些广告甚至会出现在报纸的头版,这或许是因为报纸上报道的消息都是来自遥远的欧洲的陈旧消息,而广告都是最新,而且是本地的。
在工业革命期间,广告真正成为了商业中一个必不可少的部分。产品供给量突然增加,如我们刚才所说,这正好是广告业的推动因素。新产品需要吸引顾客的注意力。让我们来看几个那一时期的广告。
13.演讲者说广告的一个重要前提是什么?
14.根据演讲内容,最初的广告是什么?
15.为什么早期的广告会出现在报纸的头版?
译文属可可原创,仅供学习和交流使用,未经允许不得转载
习题答案解析
参考答案:
【小题13】C
【小题14】D
【小题15】A
习题解析:
【小题13】本题问的是“说话者提到的做广告的一个重要的先决条件是什么?”短文提到,在做广告之前必须要有一个先决条件,那就是有大量供消费的商品,即有东西卖。所以,C 选项与短文内容相符。
【小题14】短文提到,早期广告可以追溯到好几百年以前,当时的广告就是商店的大门上有一个简单的标识,告诉你该店是一个面包房,还是一个肉店等等。因此选项 D 与短文内容相符。
【小题15】短文提到,以现在的标准来看早期的广告,我们会发现早期的广告既小又受抑制,不比今天的那些引人注目的、整页的广告。但是仍然有一些广告出现在报纸的头版上,原因是“报纸上报道的消息都是来自遥远的欧洲的陈旧消息,而广告都是最新,而且是本地的。”这与 A 选项表述的内容是一致的,故选 A。
