(单词翻译:单击)
阅读试题
Low-Cost Gifts for Mother's DayGift
No. I
Offer to be your mother's health friend. Promise to be there for any and all doctor's visits whether a disease or a regular medical check-up. Most mothers always say "no need," but another set of eyes and ears is always a good idea at a doctor's visit. The best part ? This one is free.Gift
No. 2
Help your mother organize all of her medical records, which include the test results and medical information. Put them all in one place. Be sure to make a list of all of her medicines and what times she takes them. "Having all this information in one place could end up saving your mother's life," Dr. Marie Savard said.Gift
No. 3
Enough sleep is connected to general health conditions. "Buy your mother cotton sheets and comfortable pillows to encourage better sleep," Savard said. "We know that good sleep is very important to our health."
Gift No. 4
Some gift companies such as Presents for Purpose allow you to pay it forward this Mother's Day by picking gifts in which 10 percent of the price you pay goes to a charity (慈善机构). Gift givers can choose from a wide variety of useful but inexpensive things - many of which are "green" - and then choose a meaningful charity from a list. When your mother gets the gift, she will be told that she has helped the chosen charity.
阅读试题
68. What are you advised to do for your mother at doctor's visits?
A. Take notes.
B. Be with her.
C. Buy medicine.
D. Give her gifts.
69. What can be a gift of organization for your mother?
A. Keeping her medical information together.
B. Buying all gifts for her from one company.
C. Making a list of her medical check-ups.
D. Storing her medicines in a safe place.
70. Where can you find a gift idea to improve your mother's sleep?
A. In Gift No. 1.
B. In Gift No. 2.
C. In Gift No. 3.
D. In Gift No. 4.
71. Buying gifts from Presents for Purpose allows mothers to______.
A. enjoy good sleep
B. be well-organized
C. bet extra support
D. give others help
参考译文
低成本的母亲节礼物
一号礼物
主动成为母亲的健康帮手。在医生来访时,你承诺不管是疾病还是例行体检都要在场。大多数母亲总是说“没必要”,但在医生上门问诊时,多一双眼睛和耳朵总是好的。最好的部分是?这个礼物是免费的。
二号礼物
帮助你妈妈整理她所有的医疗记录,其中包括体检结果和医疗信息,并把它们都放在一个地方。一定要列出所有的药物和她服用的次数。玛萨·萨瓦尔德博士称:“把所有这些信息放在一个地方可能会拯救你母亲的生命。”
三号礼物
充足的睡眠与一般卫生条件有关。萨维尔德说:“给你妈妈买床棉床单和一个舒适的枕头,这样有助于更好的睡眠。并且我们都知道,良好的睡眠对我们的健康是非常重要的。”
四号礼物
一些礼物公司如“目标礼物公司”允许你提前买这个母亲节的礼物,而你只需支付10%的价格去慈善机构挑选礼物。送礼者可以从各种各样有用而便宜的东西中挑选,其中许多是“绿色”环保的,然后从列表中选择一个有意义的慈善机构。当你母亲收到的礼物时,她将被告知她已经帮助了所选择的慈善机构。
答案解析
68. B 考查细节理解。由Gift No. 1中的第二句话"Promise to be there for any and all doctor's visits whether a disease or a regular medical check-up"可知,此处建议读者在医生来访时要陪伴母亲。故本题选B。
69. A 考查细节理解。根据Gift No. 2的內容可知答案为A项。
70. C 考查细节理解。由Gift No. 3中的内容可知本题选C。
71. D 考查细节理解。由Gift No. 4中的最后一句可知本题选D信。
