1．I tried to detach myself from the reality of these terrible events.
A．bring B．put C．separate D．set
2．The odd thing was that he didn’t recognize me.
A．real B．strange C．whole D．same
3．The performance was pretty impressive.
A．very B．completely C．beautifully D．equally
4．I grabbed his arm and made him turn to look at me.
A．threw B．broke C．stretched D．seized
5．The frame needs to be strong enough to support the engine.
A．bottom B．structure C．surface D．top
6．We found shelter from the rain under the tree.
A．defense B．standing C．protection D．room
7．“There is no other choice,” she said in a harsh voice.
A．unkind B．firm C．soft D．deep
8．Traffic reaches its rush hour between 8:00 and 9:00 in the morning.
A．border B．goal C．level D．peak
9．We have to change the public’s perception that money is everything.
A．sight B．interest C．belief D．pressure
10．This was an unexceptionally brutal attack.
A．open B．cruel C．sudden D．direct
11．She came across three children sleeping under a bridge.
A．passed by B．took a notice of C．woke up D．found by chance
12．It seems incredible that he had been there a week already.
A．right B．obvious C．unbelievable D．unclear
13．He was tempted by the high salary offered by the company.
A．attracted B．taught C．kept D．changed
14．She gets aggressive when she is drunk.
A．worried B．offensive C．sleepy D．anxious
15．I have little information as regards her fitness for the post.
A．at B．with C．about D． from
Kicking the Habit
What is a bad habit? The most common definition is that it is something that we do regularly, almost without thinking about it, and which has some sort of negative consequence. This consequence could affect those around us, or it could affect us personally. Those who deny having bad habits are probably lying. Bad habits are part of what makes us human.
Many early habits, like sucking our thumb, are broken when we are very young. We are either told to stop doing it by our parents, or we consciously or subconsciously observe that others do not have the same habit, and we gradually grow out of it. It is when we intentionally or unintentionally pick up new habits in our later childhood or early adulthood that it becomes a problem. Unless we can break that habit early on, it becomes “programmed” into our brain.
A recent study of human memory suggests that no matter how hard we try to change our habits, it is the old ways that tend to win, especially in situations where we are rushed, stressed or overworked. Habits that we thought we had got rid of can suddenly come back. During the study programme, the researchers showed a group of volunteers several pictures, and gave them words to associate with them. They then showed the volunteers the same pictures again, and gave them new words to associate with them.
A few days later, the volunteers were given a test. The researchers showed them the pictures, and told them to respond with one of the words they had been given for each one. It came as no surprise that their answers were split between the first set of words and the second. Two weeks later, they were given the same test again. This time, most of them only gave the first set of words. They appeared to have completely forgotten the second set.
The study confirms that the responses we learn first are those that remain strongest over time. We may try to change our ways, but after a while, the response that comes to mind first is usually the first one we learned. The more that response is used, the more automatic it becomes and the harder it becomes to respond in any other way.
The study therefore suggests that over time, our bad habits also become automatic, learned behaviour. This is not good news for people who picked up bad habits early in life and now want to change or break them. Even when we try to put new, good intentions into practice, those previously learned habits remain stronger in more automatic, unconscious forms of memory.
16．Boys usually develop bad habits when they are very young.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
17．We can only break bad habits if others tell us to do so.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
18．Bad habits may resume when we are under pressure.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
19．Researchers were surprised by the answers that the volunteers gave in the first test.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
20．The volunteers found the test more difficult when they did it the second time.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
21．The study suggests that it is more difficult to respond to what we learn first.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
22．If we develop bad habits early in life, they are harder to get rid of.
A．Right B．Wrong C．Not mentioned
下面的短文后有2项测试任务：（1）第23 ~ 26题要求从所给的6个选项中为指定段落每段选择1个小标题；（2）第27 ~ 30题要求从所给的6个选项中为每个句子确定一个最佳选项。
1 The concept of traffic-free shopping areas goes back a long time. During the Middle Ages, traffic-free shopping areas were built in Middle Eastern countries to allow people to shop in comfort and, more importantly, safely. As far back as 2,000 years ago, road traffic was banned from central Rome during the day to allow for the free movement of the pedestrians, and was only allowed in at night when shops and markets had closed for the day. In most other cities, however, pedestrians were forced to share the streets with horses, coaches and, later, with cars and other motorized vehicles.
2 The modern, traffic-free shopping street was born in Europe in the 1960s, when both city populations and car ownership increase rapidly. Dirty gases from cars and the risks involved in crossing the road were beginning to make shopping an unpleasant and dangerous experience. Many believed the time was right for experimenting with car-free streets, and shopping areas seemed the best place to start.
3 At first, there was resistance from shopkeepers. They believed that such a move would be bad for business. They argued that people would avoided streets if they were unable to get to them in their cars. When the first streets in Europe were closed to traffic, there were even noisy demonstrations, as many shopkeepers predicted they would lose customers.
4 However, research carried out afterwards in several European cities revealed some unexpected statistics. In Munich, Cologne and Hamburg, visitors to shopping areas increased by 50 percent. On Copenhagen’s main shopping street, shopkeepers reported sales increases of 25-40 percent. Shopkeepers in Minneapolis, the USA, were so impressed when they learnt this that they even offered to pay for the construction and maintenance costs of their own traffic-free streets.
5 With the arrival of the traffic-free streets, many shops, especially those selling things like clothes, food and smaller luxury items, prospered. Unfortunately, it isn’t good news for everyone, as shops selling furniture and larger electrical appliances who actually saw their sales drop. Many of these were forced to move elsewhere, away from the city centre.
23．Paragraph 1 _____
24．Paragraph 2 _____
25．Paragraph 3 _____
26．Paragraph 4 _____
A．Facing protest from shop owners
B．Increase in sales and customers
C．An idea from ancient history
D．A need for change
E．An experiment that went wrong
F．Popularity of online shopping
27．Traffic-free shopping streets first developed in ________.
28．In the 1960s, dirty gases from cars made shopping ________.
29．Shopkeepers mistakenly believed that car-free streets would keep away ________.
30．The arrival of the traffic-free shopping street made many ________ lost their business.
D．Middle Eastern countries
E．a bad experience
第一篇 An Expensive Mistake
Is there water on the planet Mars? Is there life on Mars? Was there ever life on Mars? Scientists from NASA wanted to know the answers to these questions. They built a spacecraft to travel around Mars and get information. The spacecraft was called the Mars Climate Orbiter.
The Mars Climate Orbiter left for Mars on December 1998. The trip took nine and a half months. At first, everything was fine. However, when the Orbiter got near Mars, something terrible happened. The spacecraft didn’t go to the right place. It went too close to Mars. It was too hot for the Orbiter there. The spacecraft couldn’t function correctly. Suddenly, it stopped sending messages to NASA．The Orbiter was lost.
How could this terrible thing happen? How did the Orbiter get closer to Mars than the scientists planned? Finally, they found the answer. Two teams of scientists worked together on the Orbiter. One team was in England, and one team was in the United States. There were many similarities in the way they worked, but there was one important difference: The teams used different guidelines for measuring things. The United States team used the metric system（公制）. The other team used the English system.
Because they used different systems, the scientists made a mathematical mistake. The Orbiter’s orbit (the shape and pattern of its path) around Mars was not correct. The scientists put the Orbiter on the wrong path. The Orbiter got too close and too hot, and it stopped functioning.
Why didn’t anybody see the mistake before it was too late? Many things contributed to the problem. One thing was that NASA scientists and mathematicians were working on two other spacecrafts at the same time. This was a challenge, and they were very tired from working long hours.
The Mars Climate Orbiter cost $94 million to build. It also cost a lot of money to try to find the lost Orbiter in space. In addition, NASA’s research on the cause of the problem was expensive. This wasn’t the first time that two different measurement systems caused mistakes in scientific projects. However, the Mars Climate Orbiter was definitely the most expensive mistake of all!
31．NASA built the Mars Climate Orbiter to get information about
A．possible life on Mars
B．the size of Mars.
C．the shape of Mars.
D．the atmosphere of Mars.
32．How long did it take the Orbiter to get close to Mars?
B．Less than one year.
C．About two and a half years.
D．More than three years.
33．When did the Orbiter’s problem begin?
A．Right after it left for Mars.
B．Right after it landed for Mars.
C．When it got near Mars.
D．When it returned to Earth.
34．What caused the Orbiter’s problem?
A．Scientists used wrong guidelines of mathematics.
B．Scientists used wrong building materials.
C．Scientists used different measurement systems.
D．Scientists used different operating systems.
35．Why didn’t NASA scientists identify the problem before the Orbiter left for Mars?
A．They didn’t know the English system.
B．They were tired from working long hours.
C．They were sure of the success of the trip.
D．They didn’t get enough research funding.
第二篇 The Development of Ballet
Ballet is a dance form that has a long history. The fact that it survives to this day shows that it has adjusted as times have changed.
Ballet began in the royal courts during the Renaissance. At that time it became common for kings and queens, as well as other nobility, to participate in pageants that included music, poetry, and dance. As these entertainments moved from the Italian courts to the French ones, court ladies began participating in them. Though their long dresses prevented much movement, they were able to perform elaborate walking patterns. It was not until the 1600s that women dancers shortened their skirts, changed to flat shoes, and began doing some of the leaps and turns performed by men.
It was also in the 1600s that professional ballet began. King Louis XIV of France, himself a devoted dancer, founded the Royal Academy of Dance. The five basic feet positions from which all ballet steps begin were finalized. In the late 1700s another important change occurred. Ballet began to tell a story on its own. It was no longer simply dance to be performed between acts of plays. Elaborate wigs and costumes were eliminated. By the early 1800s dancers to rise on their toes to make it appear that were floating.
Classical ballet as we know it today was influenced primarily by Russian dancing. The Russians remained interested in ballet when it declined in other European countries in the mid-1800s. One of the most influential figures of the early 20th century was Sergei Diaghilev. His dance company, the Ballets Russes, brought a new energy and excitement to ballet. One of his chief assistants, George Balanchine, went on to found the New York City Ballet in 1948 and to influence new generations of dancers.
36．This passage deals mainly with
A．famous names in ballet.
C．how ballet has developed.
D．why ballet is no longer popular.
37．The word “pageants” in Paragraph 2 means
38．Professional ballet was first performed in
39．Who had an important influence on early ballet?
40．We can conclude from this passage that ballet
A．is a dying art.
B．will continue to change.
C．is currently performed only in Russia.
D．is often performed by dancers with little training.
第三篇 Operation Migration
If you look up at the sky in the early fall in the northern part of North America, you may see groups of birds. These birds are flying south to places where they can find food and warmth for the winter. They are migrating（迁徙）. The young birds usually learn to migrate from their parents. They follow their parents south, in one unusual case, however, the young birds are following something very different. These birds are young whooping cranes, and they are following an airplane!
The young whooping crane is the largest bird that is native to North America. These birds almost disappeared in the 1800s. By 1941, there were only about 20 cranes alive. In the 1970s, people were worried that these creatures were in danger of disappearing completely. As a result, the United States identified whooping cranes as an endangered species that they needed to protect.
Some researchers tried to help. They began to breed whooping cranes in special parks to increase the number of birds. This plan was successful. There were a lot of new baby birds. As the birds became older, the researchers wanted to return them to nature. However, there was a problem: These young birds did not know how to migrate. They needed human help.
In 2001, some people had a creative Idea. They formed an organization called Operation Migration. This group decided to use very light airplanes, instead of birds, to lead the young whooping cranes on their first trip south. They painted each airplane to look like a whooping crane. Even the pilots wore special clothing to make them look like cranes. The cranes began to trust the airplanes, and the plan worked.
Today, planes still lead birds across approximately 1,200 miles (1,931 kilometers), from the United States-Canadian border to the Gulf of Mexico. They leave the birds at different sites. If a trip is successful, the birds can travel on their own in the future. Then, when these birds become parents, they will teach their young to migrate. The people of Operation Migration think this is the only way to maintain the whooping crane population.
Operation Migration works with several other organizations and government institutes. Together, they assist hundreds of cranes each year. However, some experts predict that soon, this won’t be necessary. Thanks to Operation Migration and its partners, the crane population will continue to migrate. Hopefully, they won’t need human help any more.
41．Whopping cranes migrate in winter to
A．raise baby whooping cranes.
B．find warmth and food.
C．get human help.
42．Whopping cranes are native to
C．the Persian Gulf
43．Operation Migration aims to
A．teach adult cranes how to fly.
B．breed cranes in special parks.
C．lead young cranes on their first trip south.
D．transport cranes to the North.
44．The distance covered by the young whooping cranes on their trip south is
45．If Operation Migration is successful, whooping cranes will
A．follow airplanes south every year.
B．live in Canada all year round.
C．be unable to fly back.
D．learn to migrate on their own.
A Doctor in the House
Brushing your teeth twice a day should keep the dentist away. But if a group of scientific researchers have their wish, it will make the rest of your body healthy too. ______ (46) It is one of many gadgets proposed by engineers and doctors at the Center for Future Health in New York— others include a pair of glasses that help to jog your memory, and a home camera designed to check for cancer.
The devices seem fanciful, but the basic principles are simple. The gadgets should make it easy for people to detect illness long before it strikes and so seek treatment far earlier than normal. ______ (47) In the long run, the technology may even prevent illness by encouraging us to lead healthier lives.
Intelligent bandages are a good example. Powerful sensors within the bandage could quickly identify tiny amounts of bacteria in a wound and determine which antibiotics would work best. ______ (48)
Socks are long overdue for a makeover. In the future they will be able to automatically detect the amount of pressure in your foot and alert you when an ulcer is coming up.
All the projects should have far-reaching implications, but the biggest single development is a melanoma monitor designed to give early warnings of cancer. ______ (49) If a problem is found, the system would advise you to get a check-up at your doctor’s surgery.
If all this sounds troublesome, then help is at hand. ______ (50) A standard computer would be able to understand your voice and answer questions about your symptoms in plain English and in a way which would calm your nerves.
A．The cut could then be treated instantly, so avoiding possible complications.
B．The device could be used to take a picture of your body each week, then compare it with previous images.
C．A toothbrush that checks blood sugar and bacteria while you brush is currently in development in the USA.
D．Instead of relying on hi-tech hospitals, the emphasis is shifted to the home and easy-to-use gadgets.
E．Experts are also working on a ‘digital doctor’, complete with a comforting bedside manner.
F．That is going to be the difficult part.
Few people now question the reality of global warming and its effects on the world's climate. Many scientists ____51____ the blame for recent natural disasters on the increase ____52____the world's temperatures and are convinced that, more than ____53____ before, the Earth is at ____54____ from the forces of the wind, rain and sun. ____55___ to them, global warming is making extreme weather events, ____56____ as hurricanes and droughts, even more ____57____ and causing sea levels all around the world to ____58____.
Environmental groups are putting ___59_____ on governments to take action to reduce the ____60____ of carbon dioxide which is given ____61____ by factories and power plants, thus attacking the problem at its source. They are in ____62____ of more money being spent on research into solar, wind and wave energy devices, which could then replace existing power ____63___.
Some scientists, ____64____, believe that even if we stopped releasing carbon dioxide and other gases into the atmosphere tomorrow, we would have to wait ____65____hundred years to notice the results. Global warming, it seems, is here to stay.
51. A) position B) blame C) practice D) question
52. A) in B) at C) by D) about
53. A) when B) where C) that D) what
54. A) threat B) danger C) risk D) harm
55. A) it B) these C) those D) them
56. A) such B) just C) even D) well
57. A) strict B) severe C) stable D) silent
58. A) raise B) fall C) rise D) lift
59. A) facing B) keeping C) reducing D) putting
60. A) amount B) deal C) number D) count
61. A) yet B) thus C) but D) and
62. A) belief B) request C) favour D) suggestion
63. A) change B) build C) fill D) replace
64. A) therefore B) although C) despite D) however
65. A) hear B) notice C) guess D) apply
1 D 2 B 3 A 4 D 5 B
6 B 7 D 8 B 9 B 10 A
11 D 12 D 13 D 14 B 15 C
16 C 17 B 18 A 19 B 20 C
21 B 22 A 23 F 24 E 25 A
26 C 27 C 28 B 29 D 30 A
31 B 32 B 33 C 34 D 35 C
36 C 37 D 38 A 39 C 40 A
41 C 42 D 43 A 44 A 45 B
46 A 47 C 48 D 49 F 50 B
1 C detach意为“使分离，使分开”，故用separate替换。又如：Detach the white part of the application form and keep it.把申请表的白色部分撕下存底。题干句子的意思是：我试图将自己与这些糟糕事件的现实分离开来。
2 B odd意思是“奇怪的，古怪的”，与strange“奇怪的”同义。又如：Her father was an odd man.她父亲是个古怪的人。real“真正的”，whole“完整的”，same“同样的”。
3 A pretty做形容词，意为“漂亮的”，此处做副词用，表示“非常”，可用very代替。 completely“完全地”，beautifully“漂亮地”，equally“同等地”。
4 D grab意为“抓住”，四个选项中只有seize具有这个意思。stretch意为“伸展”。
5 B frame常见意思是“框，框架”，此处意为“构架，骨架”，与structure同义。bottom是“底部”，surface是“表面”，top是“顶部”，均不符合。
6 C shelter的意思是“遮蔽”，在这里可以用protection“保护”替换。又如：They opened a shelter to provide temporary housing for the city's homeless.他们开设了一个收容所，为该市无家可归者提供临时的住宿。defense意为“防御”。
7 A harsh的意思是“令人不快的，严厉的”，unkind的意思是“刻薄的，不友善的”，可做同义替换。firm“坚定的”。
8 D rush hour意为“上下班的交通高峰时间”，peak的意思是“高峰，顶峰”，与原句意思相近，句子意为：交通在早晨八点到九点的时候达到最高峰。
9 C perception意为“认知，观念”，四个选项中只有belief有相似的意思，表示“信念，信仰”。sight“眼光”interest“兴趣”，pressure“压力”。
10 B brutal意思是“野蛮的，残忍的”，如：He was the victim of a very brutal murder.他是一桩恶性谋杀案的受害者。cruel“残忍的”，与画线词意思相同。direct意为“直接的”。
11 D come across是固定搭配，意思是“偶遇，碰巧发现”，因此选择D选项。pass by“路过”，take a notice of“注意到”，wake up“醒来”。
12 C incredible意为“难以置信的”，与unbelievable同义。obvious“明显的”，unclear“不明白的”。
13 A tempt“吸引，诱惑”，此处为被动态，句子意思为：他被这家公司开出的高额薪水所吸引。A选项符合句义。
14 B aggressive意为“好斗的，富于攻击性的”，与offensive相近，如：Men tend to be more aggressive than women.男性往往比女性更具有攻击性。Knives of any sort are classed as offensive weapons.任何刀具都属于攻击性武器。worried“担心的”，sleepy“困倦的”，anxious“焦急的”。
15 C as regards是固定搭配，意思是“关于”，如：There is no problem as regards the financial arrangements.资金筹备方面毫无问题。
16 C 文中提到人们的坏习惯是从很小的时候就开始出现了，但并没有提到性别对坏习惯形成的影响。
17 B 文章第二段介绍了停止坏习惯的几种途径，一是父母阻止，二是我们观察到别人的行为从而改变自己的行为，因此题干中的说法是错误的。
18 A 第三段讲到当我们压力大的时候.旧的坏习惯就会卷土重来。
19 B 第四段中提到It came as no surprise that…表示结果在调查者的意料之中。
20 C 文中只提到更多的受试者在第二次测试中选择了第一组也就是先记住的词汇，并没有讲他们对题目难度的感受。
21 B 调查显示人们更容易记住先学到的东西。
22 A 文中最后两段都是在讲小时候坏习惯是根深蒂固的，即使努力摆脱，也常常容易回到旧轨道上去。
23 C 第一段介绍了古代步行街的概念。
24 D 第二段介绍了车辆增多后对行人造成的不便，人们认为需要改变这一现象。
25 A 步行街刚开始出现的时候遭到许多店主的抵制。
26 B 步行街出现后，商店的生意不但没有下降，反而有了很大的长进。
27 D 第一段讲到，步行街首先出现在中东国家。
28 E 第二段讲到，汽车尾气和道路安全问题使得购物变成一项不愉快并且危险的行为。
29 A 从第三段中可以看出，店主害怕步行街的建立会使顾客减少。
30 C 最后一段讲到步行街的建立使得一些商店生意变好，同时，也使家具商店和大型器商店的生意受到不利影响。
31 A 文章开头问了三个问题：Is there water on the planet Mars? Is there life on Mars? Was there ever life on Mars？这三个问题都是关于火星上的生命的。后面又讲到：Scientists from NASA wanted to know the answers to these questions.由此可推断出此题选A。
32 B 第二段第二句：The trip took nine and a half months.由此可知飞行器接近火星用了不到一年的时间。
33 C 第二段中提到：However, when the Orbiter got near Mars, something terrible happened.因此选择C。
34 C 第三段讲解了飞行器出现问题的原因，即英美米制的不同。
35 B 第五段首句的问题即是题干中所问的问题，在段尾给出了答案：…they were very tired from working long hours.
36 C 全文都在讲芭蕾的发展历程。
37 D 通过前后文得出pageants包括了music，poetry和dance，可知该词的意思可能是一种包含这些艺术形式的表演，这个词的意思是“盛大的庆典”。通过排除法也可轻松排除其他三个选项从而选出正确答案。
38 B 第三段的第一、二句：It was also in the 1600s that professional ballet began. King Louis XIV of France, himself a devoted dancer, founded the Royal Academy of Dance.由此可以得出答案是B。
39 D 芭蕾按发展历程可分为早期芭蕾和经典芭蕾。A、B、C项中的人物都是经典芭蕾时期的，只有D项中的Louis XIV是对早期芭蕾产生重要影响的人。
40 B 由第一段可知，芭蕾之所以到现在还长盛不衰，是因为多年来一直根据流行趋势在调整和发展，因此B项正确，同时可知A项错误。芭蕾舞在世界各地都有表演，因此C项错误。芭蕾舞演员需要专业训练，可知D项错误。
41 B 第一段第二句：These birds are flying south to places where they can find food and warmth for the winter.因此选B。
42 D 第二段第一句：The whooping crane is the largest bird that is native to North America.因此选D。
43 C 第四段第三句：This group decided to use very light airplanes, instead of birds, to lead the young whooping cranes on their first trip south.故选C。
44 B 第五段第一句：Today, planes still lead birds across approximately 1,200 miles…因此选B。
45 D 由最后一段可知，如果该计划成功的话，小美洲鹤就能学会自己迁徙，这也是这一计划的目的。
46 C 由前文可知，此处描述一种装置，具有牙刷的外表和功能，也同时有促进身体其他部位健康的作用，因此选C。
47 D D项中的gadgets与前文相照应。整个句子强调新装置的易操作性。
48 A 文中讲述了智能绷带在包扎伤口时的作用，A项开头的the cut与前文相呼应，因此选择此项。
49 B 原文主要讲述新装置可以监视黑瘤以发现早期肿瘤，关键词是monitor，与选项中的picture相照应，因为肿瘤必须通过影像来观察，因此选择B。
50 E 前文的意思是，如果你觉得上面提到的方法很麻烦，还有更方便的方法，因此要选择的句子就是一种代替前文的方法，E选项符合要求。
51 B put the blame on someone/something是固定搭配，意为“归咎于某力物”。
52 A 原文意思是“地球温度的升高”，此处的介词表示的是从属关系，四个选项中只有A项表示一定的从属关系，其余三个都不行。
53 C that引导宾语从句，不要受到后面插人语的干扰。
54 C at risk是固定搭配，表示“受到威胁，处于危险中”。
55 D 此处的them指代的是前一个句子开头的many scientists。
56 A such as“例如”。
57 B 科学家认为，全球变暖使得极端天气更加严重，even more前面的短句是插人语，分析句子成分的时候可将其去掉，会更容易看出。
58 C 根据句义，此处应该是“引起海平面上升”，raise一般表示“举起，抬起”，如：Would all those in favour please raise their hands？赞成的人请举手好吗？rise指“上升，升起”，如：The balloon rose gently into the air.气球慢慢升人空中。in常指“举起，提起”，如：Could you help me lift this table, please？你能帮我抬一下桌子吗？
59 D 句子意思为：环保组织正对政府施加压力。put pressure on someone“对某人施加压力”。
60 A amount指不可数名词的数量；deal也指不可数名词的数量，但前面常加形容词，如a good/great deal of; number指可数名词的数量；count的意思是“计数，总数”，指可数名词，如：Early vote counts show Mr. Adams in the lead.早先的计票显示亚当斯先生领先。
61 B 此处表示因果关系。
62 C in favour of是固定搭配，意思是“赞成、支持某人”。
63 D 环保组织支持增加太阳能、风能和潮汐能电站以代替现存的电站，replace意为“代替”。
64 D 最后一段的观点与前文不同，这句表示转折，因此用however。
65 B 句子的意思是：即使我们现在停止向大气中排放二氧化碳和其他气体，可能也需要好几百年我们才能看到结果。